el Blog (16) Notícies del Barber

el Blog

Aniversari. Des del 2005 a tope!

El passat 2 de març vem celebrar el 3 aniversari des de l'apertura de la nova seu i 13 anys des del primer local al carrer Major 71 de L'Hospitalet.

Gràcies a tots per fer-ho possible i per les vostres barbes, melenes i patilles! 
Rock 'n' roll never die!

Vols treballar amb nosaltres?

 

Si sou barbers o barberes i us agradaria treballar amb nosaltres, estem buscant una persona per crear un equip de treball ben barbut i bigotut!
Esteu interessat? Doncs escribiu-nos a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o bé truqueu-nos al 93 461 56 05.

Vacances de Setmana Santa

Barbuts i barbudes! Dijous 13 d'abril a les 13h tancarem portes i ja no tornarem a obrir fins dimarts 18 d'abril. Ens agafem un merescut descanç!

Bones vacances!

 

Festa Movember el 5 de novembre al Debut de L'Hospitalet

El proper 5 de novembre, juntament amb el restaurant Debut de L'Hospitalet, organitzarem una Festa Movember. Podreu venir a fer un vermut d'aquells que fan història!
Us podreu afaitar (o no) mentre degusteu un bon vermut, escolteu la millor música de la mà d'Amenizando Guateques Gran Reserva o escolteu la xerrada de Dr. Álvaro Aytés de l'IDIBELL sobre els èxits i els reptes sobre la recerca del càncer de próstata.
www.movember.com 

Us hi esperem a tots!
Recordeu que el dissabte 5 de novembre obrirem de 8h a 10:30h i que de 11h a 14h estarem al Debut!

 

Vacances d'Estiu

Barbuts i barbudes!

Del 9 al 31 d'agost tancarem per vacances! El dia 1 de setembre tornarem a tope!

Bones vacances!

 

 

Subscribe to this RSS feed